1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de gerçekleştirilen programı çerçevesinde sünnet edilen 105 çocuk ve mahalleli eğlence dolu bir gece yaşadı.

1 ay önce ÇEVRE

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Eskişehir Tepebaşı Gündüzler Barajı’nda çalışmaların tamamlanarak susuz topraklara bereket geldiğini açıkladı.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de 2024-2025 su ürünleri av sezonunun başlamasının ardından yaşanan bolluk nedeniyle tanesi 100 liradan satılan palamuda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, şu an hamsinin az çıktığı belirtildi.

1 ay önce MAGAZİN

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından düzenlenen ve Oda üyesi firmaların aileleriyle bir araya geldiği geleneksel ESO Aile Senliği'nin dördüncüsü gerçekleştirildi. Etkinlik, sanayi camiası içinde dayanışma ve sosyal bağları güçlendirme amacını taşıyarak büyük bir katılım ve coşku içinde gerçekleşti.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında “Kentin İçin Harekete Geç!” sloganıyla yola çıkarak önemli bir farkındalığa imza atacak.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) dolayısıyla sürdürülebilir ulaşımı destekleyici etkinlikler gerçekleştirecek.

1 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, tarım alanlarını ziyaret ederek üreticiler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Sakintepe Mahallesi’nde üreticiler ile sera ve tarlalarında buluşan Başkan Ataç, “Tepebaşı’ndaki üretimle iftihar ediyoruz” dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden renkli atölyelerle çocukları bir araya getirmeye devam ediyor. “Tohum Topu” atölyesinde buluşan çocuklar eğitim ve eğlenceyi bir arada yaşadılar.

1 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Gazi Küçükaslan ile çoban ve küçükbaş hayvan yetiştiricisi Emre Tınaz’dan ette ve sütte yaşanan sıkıntıları dinledi.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde düzenlenecek olan Türkiye Buluşmaları’nın bu haftaki durağı Eskişehir oldu. Şehrin dış ilçeleri dahil her noktasında yapılan programlar yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.