1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile ESKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan şirket işçileri için yüzde 30 zam içeren Toplu İş Sözleşmesi, Belediye İş Sendikası ve Espark A.Ş. yetkilileri tarafından imzalandı.

1 ay önce ÖZEL HABER

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Eskişehir'de yaşamaya tenezzül dahi etmeyen, sürekli olarak başka bir şehirde ikamet eden hangi hocaya bir hafta boyunca hiç ulaşılamadı? Kendi asistanları ulaşamayınca Dekanlığa bu hoca soruldu. Dekan ‘herkes işine baksın’ dedi. ‘Kendi gözdesi hocanın başına bir şey mi geldi?’ diye meraklanılması bile Dekanı neden rahatsız etti? Haftada bir gelen, derse asistanlarını sokan bu hoca neden koruma altında?

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Mahmudiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü programına katıldı.

1 ay önce GÜNDEM

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki heyet Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Şehit ve gazilerimizin gösterdiği kahramanlık ve fedakarlıkların hakkını asla ödeyemeyiz” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında “Kentin İçin Harekete Geç!” sloganıyla yola çıkarak birbirinden farklı birçok etkinlik düzenliyor.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Fransız müzisyen, söz yazarı ve yorumcu Ysé, Sazova Amfi Tiyatro sahnesinde sanatseverlerle buluştu. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Institut Français ortaklığıyla gerçekleşen konser büyük beğeni topladı.

1 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokağı, kadınların el emeği ürünlerini kent halkı ile buluşturmaya devam ederken, haftanın 7 günü hizmet veriyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Eskişehirli gazilere özel Ankara turu düzenledi. Gazileri sabahın erken saatlerinde Ankara’ya yolcu eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Sizlerle her zaman gurur duyuyoruz" dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Ali Güven Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde yıllardır Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliklerine aykırı şekilde döner sermayeden usta öğretici çalıştırıldığı ve ücretlerinin genel bütçeden ödendiği iddia ediliyor. Bundan dolayı kamunun milyonlarca lira zarara uğratıldığı belirtiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı bu olayı soruşturulması için iki Bakanlık Müfettişini ilimize gönderdi.