1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eldem Kültür Sanat Eğitim Vakfı (EKSAV) Başkanı, iş insanı Ali Eldem, Eskişehir’de 100 dönümlük arazi üzerine “Sanatçı ve Zanaatçı Köyü” kurmayı planladıklarını belirtti.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de asker eğlencesinde havaya ateş edilmesi nedeniyle silaha el koymak isteyen polise karşı koymaya çalışan 4 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir lise binasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülürken, binanın boş olması büyük bir faciayı engelledi.

1 ay önce GÜNDEM

Önceki gün hayatını kaybeden, bilim, eğitim ve sanat alanına sunduğu katkılar ile akademi dünyasına derin izler bırakan Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levend Kılıç, düzenlenen anma törenleri ile son yolculuğuna uğurlandı.

1 ay önce ÖZEL HABER

İş nedeniyle bu yaz Van’dan gelip, Eskişehir’e yerleşen bir baba beni aradı. Anadolu Lisesi 11’nci sınıfta okuyan kızını Eskişehir’deki hiçbir okula yerleştiremediğini söyledi.

1 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi tarafından Dünya Temizlik Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte, doğaseverler bir araya gelerek Eti Caddesi’nde bulunan Kum Saha Bağlar Parkı'nı temizleyecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde farklı suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, Eskişehir çevre yoluna dinlenme tesisi açılması konusunda gerekli girişimleri yapmaları konusunda odalara çağrıda bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de yemek borusunun genişlemesi nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtırken, götürüldüğü veteriner kliniğindeki tedavisi devam ediyor. 'Kupa' isimli sevimli kediye tedavi sonrası için sıcak bir yuva aranıyor.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinleri, Çifteler ilçesinde gerçekleşen gezide keyifli bir gün geçirdi.