1 ay önce SAĞLIK

Diyarbakır'da yaşayan kelebek hastası 10 yaşındaki Rojda Gezer'in kapanan eli ve parmakları Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki operasyon sonrası açıldı.

1 ay önce EĞİTİM

Stanford Üniversitesi’nden bazı bilim insanlarının dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden (ESTÜ) farklı kategorilerden 23 öğretim üyesi yer aldı.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in güney kesimlerinde yerel gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik 23 ilde son 5 gündür devam eden operasyonlar sonucu 88 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valiliği tarafından gaziler onuruna 19 Eylül Gaziler Günü'nde yemek programı düzenlendi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından 'Pilav Günü' etkinliği düzenlendi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor ile 1966 Edremit Belediyespor arasında oynanan hazırlık maçının hakemi bir pozisyonda, tribünde bulunan 1966 Edremit Belediyespor yetkilisinin cep telefonu ile çektiği maç görüntüsünü Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi gibi kullanarak penaltıya hükmetti.

1 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikler kapsamında evinden Odunpazarı Belediyesi’ne tramvay ile gitti. Başkan Kurt, ardından da Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi misafirleri ve Koca Çınar Yaşam Merkezleri müdavimleri ile piknikte bir araya geldi.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir OSB Yaşam Park’ta yapımı hızla devam eden Çok Amaçlı Salon projesinin, kısa sürede tamamlanarak sanayicilere, iş dünyasına ve tüm kente hizmet vereceğini belirten Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, “Bu projeyle birlikte Eskişehir, sosyal ve profesyonel etkinliklere ev sahipliği yapabilecek yeni bir merkez daha kazanmış olacak” dedi.