1 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi, temiz bir çevre için sivil çevre hareketlerinden biri olan ‘Let’s Do It Türkiye’ ile tüm dünyada eş zamanlı düzenlenen farkındalık amaçlı çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Karadenizliler Derneği tarafından “Karadeniz Rüzgarı Yayla Şenliği” düzenlendi. Şenlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Bu güzel festival değerli hemşehrilerimizin dayanışmasını, Eskişehir’de birlikte yaşama kültürünü ve aralarındaki bu güzel diyaloğun daha da gelişmesinde yardımcı oluyor.” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 17 yaşındaki engelli kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla ilgili olarak kızın annesi, üvey babası ve yabancı uyruklu şahıs tutuklandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir yıl önce yıkılıp yenisinin yapılması için boşaltılan Tunalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne giren tekinsiz şahıslar okulu adeta savaş alanına çevirirken, mahalleli okul için, “Eğitim yuvası olarak değil artık uyuşturucu yuvası olarak anılıyor” diyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir motosikletli kuryenin çarpması sonucunda yaralanan kadına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Emek Mahalle sakinlerini bir araya getirerek Frig Vadilerinde keşfe çıkardı.

1 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

1 ay önce SAĞLIK

Dünya Temizlik Günü kapsamında farkındalık oluşturmak adına harekete geçen LÖSEV, gönüllüleriyle birlikte çöp toplama etkinliği için bir araya geldi. Farkındalık etkinliği, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Kayseri, Eskişehir’de eş zamanlı gerçekleşti.

1 ay önce GÜNDEM

Geçmiş yıllardan günümüze kadınların kendi özgür iradeleriyle, başka insanların baskısı olmadan, kadınlığı belirli kalıplara sığdırmadan özgürce bir yaşam sürmeleri gayet insanî bir istek ve olması gerekendir. Ama bakıldığında özellikle de son yıllarda özgürlük kavramının "kadınların istedikleri şekilde vücutlarını teşhir etmeleri" üzerinden tanımlandığını görüyoruz...

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de Sivrihisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü nedeniyle coşkulu bir kutlama programı gerçekleştirildi.