1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de meydana gelen zincirleme trafik kazası sonucunda 2 otomobil, 1 taksi ve 1 kurye motosikleti olmak üzere toplam 4 araçta maddi hasar oluşurken, çarpışmanın etkisiyle yere düşen kurye sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Eskişehir'in de olduğu 58 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine düzenlenen "Kuyu-28" operasyonlarında 160 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde telefonda tartıştığı arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vurulan 32 yaşındaki adam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin, seçim vaatlerinden biri olan Halk Lokantası bugün hizmete açıldı. 4 kap yemeğin 65 TL’ye sunulduğu Halk Lokantası’nın ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yemek standının arkasına geçen Başkan Ünlüce, vatandaşlara yemek servis etti.

1 ay önce ASAYİŞ

Odunpazarı Belediyesi, Karabayır mevkiinde hazine arazisine ruhsatsız olarak inşa edilen lüks konutların yıkımına devam ediyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yaşlı müşterilerinin çok aktif olmayan hesaplarından zimmetine 1 buçuk milyon TL geçirdiği belirlenen şüphelinin adliyeye sevki gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Eşen köyünde evlerinin önünde yaptıkları kuyu çalışmasında kuyuya düşen 3 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce EKONOMİ

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ücretsiz aşevi vatandaşları memnun etmeye devam ediyor.

1 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi tarafından Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hizmet veren Alzheimer Konukevi’nin 6.’sı, düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Açılışta konuşan Başkan Ataç, “Alzheimer hastalarımız burada bir araya gelince sosyalleşiyor ve bu da onlara çok iyi geliyor. Yaptığımız güzel işlere yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Tepebaşı ilçesine bağlı Musaözü Mahallesi'nde Geleneksel Azhvala Şenliği'nin 23.sü düzenlendi.