1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, şehirdeki yaşam kalitesini artırmak amacıyla kesintisiz sahada olan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Şirintepe Mahallesi Örme Sokak'ta gerçekleştirilen yol genişletme ve tretuvar çalışmalarını değerlendiren Başkan Ünlüce, ardından Sırma Sokak ve Sakintepe-Kozkaya mahalle yolundaki projeleri de ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Evciler Belediye Başkanı Berrin Uğurlu ile bir araya geldi.

1 ay önce EKONOMİ

Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) KOBİ’lerin dijitalleşme süreçlerine katkı sağlamak üzere Siemens ana paydaşlığında yürüttüğü Dijital Dönüşüm Merkezi (DDM) projesi kapsamında Eskişehir’de bir eğitim programı düzenlendi.

1 ay önce SİYASET

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Tevfik Yıldırım Yeşiltepe Mahallesindeki “Mucize Bebekleri” evlerinde ziyaret edip, İlçe Örgütü olarak zor günler geçiren aileye destek oldu. Yıldırım tüm yardımseverleri de aileye, bebeklerin ihtiyaçları için destek olmaya davet etti.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, Tepebaşı ilçesinde belirli parsellere yapılan imar değişikliklerine ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ahilik Haftası kapsamında Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Ünlüce, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve birliğe bağlı oda başkanları ile bir araya geldi.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi’nin Almanya’dan kardeş şehir olan Treptow-Köpenick Belediyesi ile birlikte kazandığı “Kentsel Sürdürülebilirlik ve Çevre Koruma” konulu proje yarışması kapsamında düzenlenen üçüncü teknik toplantı, Berlin’de gerçekleşti.  Toplantıda Tepebaşı Belediyesi’nin örnek projeleri de anlatıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

İstanbul'da gerçekleştirilen törenle, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı'na tahsis edilen 5 yeni trafik jandarma aracı teslim edildi.

1 ay önce EKONOMİ

19 - 22 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Güral Porselen, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Ev ve mutfak gereçleri endüstrisini tek bir çatı altında toplayan ve sektöründe dünyanın en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda Güral Porselen’in 2025 yılı için tasarladığı yeni koleksiyonu büyük beğeni topladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Afyonkarahisar'da polis son yılların en büyük dolandırıcılık operasyonlarından birine imza attı. Afyonkarahisar merkezli 8 kentte yapılan eş zamanlı operasyonda 272 kişiyi verdikleri sahte reklamlar üzerinden 17 milyon 500 bin TL dolandıran 20 şüpheli gözaltına alındı.