1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl ‘yan bakma' yüzünden göğsünden bıçaklanan 23 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği kavga ile ilgili gerçekleştirilen duruşmada cinayeti işleyen sanığa 2 ayrı suçtan 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verilmesi kararlaştırıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kullandığı motosikletle kamyona arkadan çarpan Ceyhun Bilen hayatını kaybetti. Bilen’in sosyal medyadan motosiklet ile yaptığı paylaşımda yer alan “Bu filmin sonunda birimiz hurdalığa birimiz de mezara” cümlesi dikkat çekti.

1 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi tarafından “Çocukluk Döneminde Dil ve Konuşma Bozuklukları” paneli düzenlenecek.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 2 Eylül Spor Kulübü Başkanı Tuna Üçtaş ve yönetimini makamında ağırladı.

1 ay önce GÜNDEM

Gazete tadında hazırladığımız ‘İş, Yaşam ve Politika Dergisi Haberes’in 53’ncü (Eylül-2024) sayısı ile karşınızda bulunmaktan gurur duyuyoruz. 8 Mayıs 2020’de yayına başlayan Haberes her ay aralıksız olarak yayınladığı 53 sayısıyla dergicilikte getirdiği ‘yeni soluk’ ile ‘kalite alanında öncü olmaya’ devam etti. Kaliteden taviz vermeden sürdürdüğümüz yayın serüvenimizde; okurlarımızın dergimize gösterdiği büyük teveccüh ve beğenileri bizleri mutlu ediyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yaşlı müşterilerinin çok aktif olmayan hesaplarından zimmetine 1 buçuk milyon TL geçirdiği belirlenen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince durdurulan kamyonette çelik kapıların içerisine zulalanan 600 bin TL olduğu değerlendirilen 600 bin dal sarılmış sigaraya el konulurken, şüpheli şahıs gözaltına alındı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi, üniversite sınavına girecek gençler için hazırlık eğitimleri düzenliyor. Ücretsiz eğitimler arasında Türkçe, edebiyat, matematik ve geometri yer alıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Vali Yardımcıları Adem Keleş ve Yakup Güney, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Görüşmede Başkan Küpeli, OSB’de yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve yeni yatırımlar hakkında detaylı bilgiler verdi.

1 ay önce EKONOMİ

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 'Şimşek' adı verilen proje ile yüzde 100 yerli CBS yazılımı geliştirmek için çalışmalara başladı