1 ay önce BİLİM

Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan ve 2023 verilerini içeren “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer alan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) akademisyenlerine, ESOGÜ Rektörlüğü tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında Video Konferans Sistemi (VKS) ile gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladı.

1 ay önce SPOR

Yeni sezon öncesinde bir araya gelen Eskişehirspor taraftarı, birçok konu hakkında değerlendirmeler yaparak gerçekleştirecekleri faaliyetleri planladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda farklı kural ihlallerinden toplam bin 655 araç ve sürücüye işlem uygulandı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), 2024-2025 akademik yılına 24 Eylül Salı günü yapılan törenle ‘merhaba' dedi. Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören, ESTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Ardından ESTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Hatice Nur Güçlü'nün piyano ile çaldığı eserler dinlendi.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi’nin belde evleri ve deneyimli kafelerinde yetişkinlere yönelik düzenlenecek pilates kursları için kayıtlar başlıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde eski kanepeleri yakmak isteyen ev sahibi büyüyen ve kontrolden çıkan alevlerle evini yaktı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında maddi hasar meydana gelirken, hafif yaralanan 1 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.

1 ay önce EKONOMİ

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Best Business Awards’ta iki ödül birden kazandı. Şirketin ‘Enerjimiz Eşit’ projesi ‘Eşitlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Programı’; ‘Radyo Frekans Emisyonları ile Kısmi Deşarj Tespiti’ projesi ise ‘İklim Eylem Ödülü'ne layık görüldü.

1 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) Eylül Ayı Encümen Toplantısı’na katıldı.