4 hafta önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi'nin işletmelere yönelik uyguladığı Mavi Bayrak denetimleri devam ediyor.

4 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis tarafından 3 kilo 127 gram metamfetamin, 104 gram bonzai hammaddesi ve 38 gram esrar maddesi ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.

4 hafta önce SİYASET

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, 1968 yılında yapılan binanın öğrenci misafirhanesine çevrilmesine dikkat çekerek, “56 yaşındaki bina deprem yönetmeliğine uygun olarak yapıldı mı?” diye sordu.

4 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik denetimlerde trafik kurallarını ihlal eden sürücülere ceza yazıldı. Denetime kolundaki kaskla yakalanan motosikletli de polis tarafından "Hoş geldin" denilerek karşılanmasının ardından hakkında işlem uygulandı.

4 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "ESTRAM’a ait ESKART’ın taklit edilerek, 'Eskişehir’de Büyük Fırsat! Estram’ın 20. yıl dönümü şerefine, sınırlı sayıda üretilen Eskişehir KART’ı kazanın ve toplu taşımada 1 yıl boyunca sınırsız seyahat edin! Sadece 77 TL’ye bu özel fırsatı kaçırmayın! Kartlar 12 ay boyunca geçerli ve sadece 500 adet ile sınırlı!' ifadeleri ile sosyal medyada dolaşıma sokulan paylaşımların kurumumuzla hiçbir alakası yoktur.

4 hafta önce GÜNDEM

Türkiye çapında bir çok organizasyona öncülük yapan The perestije magazin Eskişehir’de alanında başarı yapmış bir çok ismi bir araya getirerek 55 dalda ödül töreni düzenlendi.

4 hafta önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Korkmaz, Bulgaristan'ın ikinci büyük şehri Plovdiv’de (Filibe) düzenlenen Uluslararası Ekonomik Forum’a katıldı. ESO Başkanı Kesikbaş, etkinlikte yaptığı konuşmada Eskişehir-Bulgaristan arasında yapılabilecek iş birliklerini, yeni iş fırsatlarını ve yeni nesil sanayi kavramını değerlendirdi.

1 ay önce SİYASET

Anadolu Üniversitesi’nde dışarıdan atanan son iki rektörün de istifa ettirilerek görevlerinden ayrılmalarının ardından üniversiteye atanacak yeni rektörün de üniversite dışından geleceği iddialarına CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer tepki gösterdi.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üreticiler için sürdürdüğü projeler kapsamında Beylikova ilçesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticilerine yonca balyası dağıttı.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Çifteler ve Sivrihisar’a yeni atanan ilçe başkanlarını duyurdu.