1 ay önce GÜNDEM

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği yönetimi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

1 ay önce GÜNDEM

Arya Yatırım Platformu’nun düzenlediği “Arya Retreat 2024” etkinliği Eskişehir’de başladı. Eskişehir’de ilk kez gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek kapsamlı etkinlikte konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, girişimci kadınları Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Ünlüce, “Kadınlarımız korkmadan iş hayatına girmeli ve gücünü keşfetmeli” dedi.

1 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin de aralarında yer aldığı Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri, Ankara’da gerçekleşen toplantı sonrasında TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanında olduklarını ortak bir bildiri yayınlayarak kamuoyuyla paylaştılar.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eskişehir'de ağustos ayında ihracatın yüzde 5,0, ithalatın ise yüzde 10,6 oranında arttığını açıkladı.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, belediyenin tarım ekiplerince ekilip bakımı yapılan yağlık ayçiçeklerinin hasadını yerinde inceledi.

1 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde kurulan Tepebaşı Arama Kurtarma (TAK) birimi için yangın, sel, deprem ve olası pek çok afette kullanılmak üzere tam donanımlı yeni bir arama kurtarma aracı temin edildi. Aracı inceleyen Başkan Ataç, “Tepebaşı Arama Kurtarma ekibimiz bu araç ile artık çok daha donanımlı bir hale geldi. Umuyoruz ki hiçbir zaman ihtiyacımız olmaz ve kullanmayız” dedi.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından spora verdiği katkılardan ötürü teşekkür edildi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) ile Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından EMSA Jeneratör A.Ş. arasında önemli protokoller imzalandı ve bu kapsamda ESTÜ bünyesinde bir laboratuvar açıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de silah atölyesine polis tarafından düzenlenen operasyonda, çok sayıda silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirilirken, 1 kişi tutuklandı.

1 ay önce GÜNDEM

Yenikentliler geçen yıl ilkini yaptıkları Uçurtma Şenliği’nin ikincisini bu yıl da “Hayallerimizi Uçuruyoruz” sloganı ile yapıyor.