3 hafta önce EKONOMİ

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, "Dijital Avrupa Programı Bilgilendirme Etkinliği"nde yaptığı konuşmada, dijitalleşmenin Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişiminde kritik bir rol oynadığını belirtti. Küpeli, Avrupa Birliği’nin 8,1 milyar Euro bütçeli Dijital Avrupa Programı'nın Türkiye için büyük fırsatlar sunduğunu vurgulayarak, dijitalleşmenin iş süreçlerini iyileştirip, yeni iş modelleri oluşturduğunu ve Türkiye’nin rekabet gücünü artıracağını ifade etti.

3 hafta önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavında Eskişehir’deki üniversiteleri kazanarak şehre gelen öğrencileri bilgilendirmek amacıyla kurduğu stantlarda gençlerle buluşuyor.

3 hafta önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün dünya şampiyonu milli sporcusu Erkan Balk, 7-12 Ekim tarihlerinde Arnavutluk’ta düzenlenecek dünya şampiyonasında yarışacak.

3 hafta önce BÖLGE

Bilecik Belediyesi ile Bulgaristan’a bağlı Rodopi Belediyesi, imzalanan protokol kapsamında kardeş şehir oldu.

3 hafta önce EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eskişehir'in yüzde 10,4 ile muhtemel eğitim süresinin en çok düşüş gösterdiği il olduğunu açıkladı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri tarafından sıkıştığı yamaçtan kurtarılan keçi sahibine teslim edildi.

3 hafta önce SPOR

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Mihalıççık Belediyespor ile Trabzon BBSK oynan müsabakayı tribünden izleyip tekvando kursunda antrenman yapan çocuklara ziyarette bulundu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yalnız yaşadığı öğrenilen vatandaşın cesedi çöplüğe dönen evinden, yoğun koku nedeniyle maske ve eldivenle zorlukla dışarı çıkarıldı.

4 hafta önce ÇEVRE

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması ve hava sıcaklığının 10 ila 15 derece azalması beklenirken, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkat edilmesi gerektiği konusunda meteoroloji tarafından uyarı yapıldı.

4 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de geçmişte İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Mustafa Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.