3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kazı çalışması yapıldığı sırada doğalgaz borusunun yanlışlıkla patlatılması sonucunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

3 hafta önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi Koca Çınar Yaşam Merkezi'nde Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

3 hafta önce SAĞLIK

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal;  “Eskişehir Sağlık Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak İl ASKOM toplantısı yapılıyor. Bu ayki yapılan toplantı kararı hasta tesliminde onlarca sağlık çalışanlarımızın yaşamış olduğu onca sorun varken Sayın Başhekimin olaya bakış açısı hasta tesliminde hasta yakınlarını rahatsız etmeyin. İdarecilerimizin sağlık personeline verdiği değer maalesef bu kadar" dedi.

3 hafta önce SİYASET

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığına Kani Ülkümen atandı

3 hafta önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İklim İzcileri kış programı yoğun katılımla başladı. Çocuklara yönelik düzenlenen ve pek çok etkinlik içeren program ile iklim krizine karşı bilinç oluşturulması hedefleniyor.

3 hafta önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Alpay Hekimler, Avusturya’nın Yukarı Avusturya Eyalet Hükümeti tarafından Devlet Nişanı’na layık görüldü.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 3 hafta önce toprakla kapatılan yol, semt pazarı kurulduğu esnada çökerken, yaklaşık 2 metre derinliğindeki çukur oluştu.

3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi’nde kalan deneyimli vatandaşların ellerinden çıkan eserler, 4. Karma Resim Sergisi ile beğeniye sunulacak.

3 hafta önce SPOR

Anadolu Üniversitesi Futbol Kulübü Teknik Direktörü ile yollarını ayırma kararı aldı.

3 hafta önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsalda yol çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekipler Sivrihisar ve Mihalgazi ilçelerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirerek yolları yeniledi.