3 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Halk Günü Toplantısı'nda vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek gerekli konularda harekete geçilmesi için ilgili yetkililere talimatlarını iletti.

3 hafta önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, geçtiğimiz günlerde şehir gündemini meşgul eden okullardaki temizlik hizmetleri konusunda açıklamada bulundu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Antalya'da vatandaşlara yüksek kazanç ve kar vaadi sunarak Sermaye Piyasası Kurumundan izin almadan, hayali şekilde kurdukları 206 şirket hesabına para aktarımı yaptırılan ve 2021 yılından bu yana 8 bin 340 vatandaştan 18 milyar 500 bin TL para toplayan örgüt çökertildi. Antalya merkezli 30 ilde yapılan operasyonda 163 şüpheli yakalandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Türk kültür tarihine büyük katkılar sunan, araştırmacı ve eğitimci Abdürrahim Şerif Beygu, vefatının 80. yılında Eskişehir'de düzenlenecek özel bir programla anılacak.

3 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir Anadolu Üniversitesinde ‘Hukuk Devleti ve Adalet’ konulu açılış dersini veren Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, “Lübnan'da çağrı cihazlarının aynı anda tek merkezden gönderilen elektronik mesajla patlatılması, bilginin nasıl vahşice bir silaha dönüştürüldüğünün yıkıcı bir örneği olmuştur” dedi.

3 hafta önce GÜNDEM

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanırken, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Üzeyir Karakülah ise Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

3 hafta önce ÖZEL HABER

Eğitim Kurumlarının büyük çoğunluğu temizlik personeli diye kıvranırken; Eskişehir'deki bazı okul müdürlerinin 696 sayılı KHK ile kadrolu alınan yardımcı hizmetlileri kendilerine sekreter olarak kullanması tepkilere neden oluyor.

3 hafta önce EKONOMİ

ETO Heyeti, Bosna-Hersek Federasyonu Başbakanı Nermin Niksic ile Kalkınma ve Girişimcilik Bakanı Vojin Mijatovic’ın katıldığı ZEPS Uluslararası Zenica Ticaret Fuarı’nda yer alarak, ülkenin başkenti Saraybosna’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden muhtarlar, mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

3 hafta önce EĞİTİM

Özel Çağdaş Okulları ve Providence Country Day School arasında Amerika Çift Diploma Programı lansmanı gerçekleştirildi.