3 hafta önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni üniversitenin kurum kültürü geleneği olan “Akademik Performans Ödülleri” ile devam etti. İnsanlığın ortak refahı için bilimsel bilgi hazinesini zenginleştiren nitelikli akademik çalışmalar “Makale Performans”, “Ar-Ge, İnovasyon ve Girişimcilik Başarı”, “Akademik Başarı” ve “Akademik Üstün Başarı” kategorilerinde değerlendirildi.

3 hafta önce ÖZEL HABER

Eskişehir İl Milli Eğitim’de iki şube müdürü de iki kadın öğretmeni kendilerine sekreter yapmış. Anlaşılan onların güçleri okul müdürlerini sekreter yapmaya(!) yetmemiş.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de ders çıkışında fenalaşarak yere yığılan 25 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir’de plakasız motosikletiyle polisten kaçarken ilk önce karşısından gelen hafif ticari araca, daha sonra da polis motosikletine çarpan sürücü kazaya neden oldu. Kazada, 2’si polis memuru 4 kişi yaralandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi yaralandı

3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, başarılı oyunları ile adından söz ettirirken yeni dönem için de öğrencilerini arıyor. Tiyatro oyuncusu olmak isteyenler 20 Ekim Pazar gününe kadar başvuruda bulunabiliyor.

3 hafta önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, başarılı gösterileri ile adından söz ettirirken yeni dansçılarını arıyor.

3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Likya Gençlik Değişimi” programı kapsamında Antalya ve İzmir’den gelen gençler için Eskişehir turu düzenledi. Gezi boyunca şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini görme şansı yakalayan gençler, Eskişehir’e hayran kaldılar.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim 2024 tarihinde İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından servis edilen "Otobüs şoförü kucağında çocukla yoluna devam etti" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı.

3 hafta önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Afyonkarahisar’da düzenlenen 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’ne damga vurdu. Festivalde stant açan Büyükşehir Belediyesi birimleri, Eskişehir’in hem lezzetlerini hem de tarihi ve kültürel zenginliklerini ziyaretçilere tanıttılar.