3 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

3 hafta önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti grubu adına söz alarak yapay zekâ teknolojilerinin incelenmesi ve bu alanda bir araştırma komisyonu kurulması için önerge sundu.

3 hafta önce YAŞAM

Can Dostlar sosyal sorumluluk projesini sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin desteğiyle büyüten elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, HAYTAP’ın destekleriyle bu zamana kadar Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde açtıkları tedavi odalarında toplam üç binden fazla kısırlaştırma operasyonu ile beş binden fazla ameliyat ve tedavinin yapıldığını söyledi.

3 hafta önce SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Poomsae Yarışmasında takım olarak il 3’üncüsü olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de giyim mağazasından sürekli ürün çalınması sonucu her yıl yaklaşık 70 bin lira zarara uğrayan esnaf hırsızlara seslenerek, “Gelip istesinler, paraları yoksa söylesinler. Bence istemek, hırsızlık yapmaktan daha güzel bir şey” dedi.

3 hafta önce ASAYİŞ

51 ilde düzenlenen “Narkoçelik-41” operasyonlarında 967 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 857 bin 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 644 şüpheli ise yakalandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Bilecik'te tartıştıkları muavin ve şoförün kendilerini araçtan indirmesine sinirlenen yolcuların yakınları, Burdur otogarında otobüse saldırdı. Eskişehir'de değişim yapıldığını bilmeyen saldırganlar yanlış şoför ve muavini darp etti.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de park halindeki tıra arkadan çarpan kamyonetin 1.88 promil alkollü sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

3 hafta önce ÇEVRE

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Eskişehir'de havanın açık olması ve sıcaklıkların 4 ila 6 derece artması bekleniyor.

3 hafta önce ASAYİŞ

Bursa Narkotik polisi tarafından Bursa, İstanbul, Yalova, Eskişehir ve Mersin'de eş zamanlı olarak yapılan uyuşturucu operasyonlarında uyuşturucu ticareti yapıp bu yolla gelir elde ettikleri belirlenen 67 şüpheli gözaltına alındı.