3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Institut français Türkiye iş birliği ile ünlü sanatçı Selçuk Demirel’in “Yerle Gök Arasında” sergisi ve Micro-Folie Eskişehir Dijital Müzesi, açılışının yapıldığı görkemli törenle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir merkezli 18 ilde sosyal medya üzerinden verdikleri reklamlarla yüksek kazanç vaat ettikleri 112 kişiyi dolandıran 40 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin kurdukları 23 paravan şirket üzerinden 2,5 milyar TL haksız kazanç sağladıkları belirlendi.

3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi 12. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, 13. Uluslararası Sanat Çalıştayı ve Pişmiş Toprak Sempozyumu Sergisi etkinlikleri “Sanat Tepebaşı’nda” adı ile gerçekleştiriliyor. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Başkan Ataç, “Eskişehir’de özel bir kültür yaratıldı. Bu özel kültürün yaratılmasına siz Eskişehirliler destek verdiniz, sahip çıktınız ve bugünlere getirdiniz” dedi.

3 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont'u makamında kabul etti.

3 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kemal Şenocak, kalp krizi geçirerek vefat eden öğrencileri yayımlamış olduğu taziye mesajında başsağlığı diledi.

3 hafta önce ÇEVRE

ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlatılan Kütahya ili merkez, Aslanapa, Altıntaş ve Dumlupınar ilçeleri, Eskişehir ili Odunpazarı, Tepebaşı, Seyitgazi ve İnönü ilçeleri, Afyonkarahisar ili İhsaniye ilçesi, Uşak ili Banaz ilçesi ile Bilecik ili Bozüyük ilçesi sınırlarını kapsayan Porsuk Baraj Gölü Havzası ve Porsuk Çayı Havzası Koruma Planı hazırlama projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

3 hafta önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında Ekim ayı programı başlıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü mesajında, hayvanların da insanlar gibi yaşam hakkına sahip olduğuna dikkat çekti.

3 hafta önce GÜNDEM

Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont ve beraberindeki Fransız heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler. İş birliği vurgusu yapılan ziyarette Büyükelçi Dumont, Eskişehir’de hayata geçirilen ortak projeler için teşekkür etti.

3 hafta önce SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 33. Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası’ndan dereceler ile dönen Ayşe Babür ile bir araya geldi.