3 hafta önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer; “Ulaştırma Bakanı ‘12 yeni uçuş müjdesi’ açıkladı. Eskişehir’i es geçti! Eskişehirlilerin suçu ne de sefer başlatılmıyor?” Eskişehir’e kastınız yoksa bu yanlıştan derhal dönün!” diye tepki gösterdi.

3 hafta önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi’nin iklim değişikliğine karşı farkındalık oluşturmak için hayata geçirdiği Tepebaşı İklim Sözcüleri, belediyenin çevre dostu ve sürdürülebilirlik alanındaki örnek çalışmalarını yerinde gördü.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de husumetli şahıslar arasında çıkan kavga sonucunda 1 kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir’de dayı ile yeğeni arasında çıkan bıçaklı kavgada göğsünden bıçaklanan 1 kişi ağır yaralandı.

3 hafta önce BÖLGE

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Anadolu Üniversitesi'nin düzenlediği Akademik Yıl Açılış Töreni'ne katılırken, üstün başarı ödülüne layık görüldü.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin trafik denetimlerinde 28 bin 477 araç ve sürücü kontrol edilirken, 8 bin 439 adet trafik cezası yazıldı.

3 hafta önce ÇEVRE

Eskişehir'in kuzey kesimlerinin gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması ve hava sıcaklığının 2 ila 5 derece azalması bekleniyor

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla ilgili gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda 42 şahsa işlem yapılırken, 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tartıştığı eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

3 hafta önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Sazova Mahallesi'ndeki otoparkın akaryakıt istasyonuna dönüştürüleceği konusu üzerine açıklama yaptı.