2 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda, farklı suçlardan aranması ve hapis cezası bulunan 160 şüpheli gözaltına alındı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Bilecik'te durdurulan şüpheli araç içerisinde çok sayıda ateşli silah bulunduran alkollü sürücü Bozüyük'te yakalandı.

2 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Engelsiz Filmler Festivali, 12-13 Ekim tarihlerinde Paribu Cineverse Espark’ta ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak.

2 hafta önce ASAYİŞ

Muğla'da 11 Mayıs 2010 tarihinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan olaylarda Şerzan Kurt'un silahla vurularak ölümüne ilişkin yargılanan polis memuru hakkında verilen hapis cezası kararının Yargıtay tarafından bozulmasının ardından dava 4'üncü kez görülmeye başlandı.

2 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Habitat Derneği ve Vodafone Vakfı ortaklığında hayata geçirilen Yeşil Bir Dünya için Kısa Filminle Sesini Duyur Kısa Film Yarışmasında Eskişehirli öğrenci “Son Dilim” isimli kısa film ile Türkiye 1'incisi oldu.

2 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de seyir halindeyken orta refüjü geçerek karşı yönden gelen otomobile çarpan alkollü araç sürücüsü kazanın ardından hem aracını hem de arkadaşlarını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı.

2 hafta önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenecek 2024 güz dönemi kursları için kayıtlar başladı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir kişinin ara sokakta bir şahsı pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan motosiklet hafif ticari araca çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

2 hafta önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, merkez ve kırsal ilçe belediye personeline “Biyosidal ürün uygulayıcı eğitimi” verdi. Teorik ve uygulamalı gerçekleşen eğitimlerde biyosidal ürünlerin kullanılacak vektör türüne etkili olabilmesi için yapılması gerekenler anlatıldı.