2 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kaçak kazı yaptığı belirlenen 2 şüpheli, jandarma ekiplerinin suçüstü operasyonuyla yakalandı.

2 hafta önce ÖZEL HABER

Eğitim yılı başında Gündoğdu Mahallesi’nden Erenköy’e taşınan Süleyman Şah Anadolu Lisesi’nde bir İngilizce Öğretmeninin kız öğrencileri taciz ettiği skandalı ile çalkalanıyor.

2 hafta önce EĞİTİM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Vizyon Projelerde yer alan kreş sözünü yerine getirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz Ocak ayında temeli atılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi törenle hizmete açıldı. Odunpazarı Belediye, Haier Europe ve EMKO iş birliği ile Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde 6 sınıfın bulunuyor. Kreşte, 3-6 yaş arası 120 öğrenci eğitim görecek.

2 hafta önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı açılışı sebebiyle düzenlenen “İlk ders: Kalite Herkesin İşidir” adlı etkinlik Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) Seminer Salonunda gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Taşçı’nın konuşmacı olduğu etkinliğe öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

2 hafta önce EĞİTİM

Eskişehir OSB bünyesinde mesleki eğitimler veren MEGEM, 38. dönem uygulamalı eğitimlerine devam ederken, 39. dönem kurslarına da başladı. 4 farklı meslek dalında eğitim fırsatı sunan merkeze 224 kişi başvuruda bulundu.

2 hafta önce GÜNDEM

LÖSEV’in Vakfa kayıtlı on binlerce lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri, iyileşmiş gençleri, yetişkin kanser hastaları, “Sevgiyi, İyiliği, Umudu ve Mücadeleyi” gittiği her yere taşıyan gönüllü ordusu Ata’nın huzurunda bir araya geldi.

2 hafta önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey’i makamında ağırladı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde kurulan Tepebaşı Arama Kurtarma (TAK) Birimi, Sektörel Fuarcılık ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından düzenlenen NADMEX 2024’e katıldı.

2 hafta önce GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 hafta önce EKONOMİ

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan ihracat rakamlarını değerlendiren Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’de faaliyet gösteren firmaların eylül ayında 419 milyon dolar ihracat yaptığı bilgisini paylaştı.