Beki yaptığı açıklmada Şunları söyledi;

"Aziz Eskişehirliler 
Anadolu’nun son bin yılının kurtuluş tarihi olan 26 Ağustos bir  anlamlı kutlama ile daha şenlendiriyor.  Anadolu kapılarının Türklere açıldığı 1071in yıldönümü, yüce Atatürk'ün melhame-i kübra yani çok büyük kanlı savaş diye andığı Sakarya Meydan Muharebesi destanının en şiddetli geçtiği 1921 yılının yıldönümüyken,
Bugun Türk yurdunun son 20 yılda içine düştüğü işgal programına bir anti-tez olarak  doğan Zafer Partisi de  3'üncü yaşına girdi. 
Son üç yolda Türk  Siyaset gündemini belirlemesi ile gücünü ortaya koyan Zafer Partisi, Prof. Dr. ümit Özdağ liderliğinde Türkiye’nin kurtuluş reçetesini her gün gündemde tutmayı başarmıştır.

Eskişehir CHP’de 101’nci Yıl Coşkusu Eskişehir CHP’de 101’nci Yıl Coşkusu

Anadolu tarihinin yeniden yazıldığı bugünlerde, Zafer Partisine olan ihtiyaç günbegün kendisini hissettirmiş, Zafer Partisi de güçlü kadrosuyla bu ihtiyacı karşılamak için Anadolu’nun her noktasına ulaşmıştır. 
Bizler Zafer Partisi olarak ecdadımızın emanetini  gelecek nesillere aktarmaya, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'un gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyecegimize ant içtik.

Nice ' Zafer' dolu günlere."
 

Editör: Ayhan Aydıner