Zekanın Gücün ve Mantığın Simgesi Akrep Burcu

İçinde fırtınalar kopar bir Akrebin. Önemli olan o fırtınaları dindirmek değil, önemli olan onunla birlikte kopmaktır. Zekanın, aklın, gücün ve mantığın simgesidir Akrep burcu. karşılarına ne çıkarsa çıksın mücadeleye sonuna kadar devam edecektir. Kaybetmek gibi bir düşünce akrepler için yoktur. Daima en iyisine sahip olmak ister. Tüm özelliklerini de bunlar gerçekleşsin diye kullanmaktan da asla çekinmezler. Zirvede olmak Akrep burcu insanlarının işidir.

Hırslı, duygusal ve muhafazakârdır. Bilgiyi uygulamaya, uygulamayı
da düşünceye dönüştürme yeteneğine sahiptir. 
Hafızaları çok kuvvetlidir, yapılanı asla unutmazlar. Hatta bu yüzden kinci olduklarını da söyleyebilirsiniz. İçgüdüsel olarak kuşkucudur. Onları tanımlayan en iyi kelime, tutkudur. Hayatını tutkuları üzerine kurar. 
Gerçeği bulmak için çevresine karşı acımasız olduğu kadar, kendine de acımasız olabilir. Kesin kararlar alırlar, onları bir şeyden vazgeçirmek hiç de kolay olmayacaktır. 

Bakalım bu ay bizlere neler sunuyor. 

15 Ekim’de sürprizlere hazır olmakta fayda var. Para piyasaları aşk ilişkileri, ortaklıklar, özellikle kadınların dikkat etmesi gereken birkaç gün içerisindeyiz. Bitmesi gereken ilişkilerin ise aniden kopması gündemde olacaktır. 
4 Kasım da hareket enerjisi aldığımız Mars kendisini pasif agresif hissettiği yengeç burcundan çıkıp aslan burcuna geçiyor. Zaman içerisinde gerileyerek yengeç burcuna dönecek olan Mars’ın etkileri ile birlikte aileniz, duygularınız, hastalıklarınız gibi konularda tekrarlayan olayların gündeme gelmesi söz konu olabilir. Bu günlerde yaşadığınız olayları daha sonra hatırlamanız için bir yere not almanızı tavsiye ederim.
Jüpiter ikizler burcunda geri seyrine devam ederken,
17 Kasım’da Satürn geri hareketinden düz hareketli konumuna geçiyor. 
18 Kasım Venüs yay burcuna geçiyor. içimizde özgürlük kelebekleri uçuşuyor olacak. Yay burcundaki Venüs gezmek, özgür olmak, yabancı kültürleri tanımak ister. Seyahat planları yapmak için fırsat yaratır. Aynı zamanda bulunduğu ortamda genişlemek en büyük arzusudur. 
31 ekimdeki Merkür Uranüs karşıtlığında sözlerimiz, ani çıkışlarımız, gündemde olacaktır. Boğaz, bademcik enfeksiyon etkilerine dikkat edin. 
 
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

10 Kasım yüce kurtarıcımız sevgili Atatürk’ü ölüm yıldönümünde rahmet, sevgi ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad olsun.  

Koç ve yükselen koçlar;  Sevgili koçlar finansal konular sizi bir hayli yoruyor. 1 kasımdaki yeni ay sonrası mali konularda yeni kaynaklara sahip olabilirsiniz. Aile içerisinde fazla efor sarfettiğiniz dönemlerdesiniz. Evrak işleriniz, kısa eğitimler, kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınız arasındaki ilişkilerde işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Agresif bir tutum içerisinde olmayın. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Boğa ve yükselen boğalar; Sevgili boğalar kendinizle ilgili kararlar alırken biraz daha düşünmelisiniz. Enerjinizi yakın arkadaşlarınız ya da kardeşleriniz için harcarken, kendi sağlığınızı da ihmal etmeyin. Ortaklı işleriniz ya da partneriniz ile olan ilişkileriniz de inişli çıkışlı günler yaşayabilirsiniz. Harcamalar konusunda bazı tekrarlar yaşamanız bütçenizi zor durumda bırakabilir. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

İkizler ve yükselen ikizler; Sevgili ikizler kilo alma problemi yaşıyorsanız diyet programı sizin için iyi olacaktır. Aileniz için harcamalarınız fazlaca artış gösterebilir. Bekarsanız hayatınıza yeni birilerinin girmesi an meselesi. Şüpheci tavırlar takınmadan gelen aşkın tadını çıkartın. Ani kararlar alıp uzun seyahatler için planlar yapabilirsiniz. Başka bir ülkeye yerleşmeyi düşünebilirsiniz. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Yengeç ve yükselen yengeçler; Sevgili yengeçler Mars sizin burcunuzdan geçerken baya yoruldunuz. Aslan burcuna geçtikten sonra tekrar sizin burcunuza gerileyecek olması çözüme kavuşmayan sorunlarınızı çözmeniz için fırsat verecektir. Satürn’den alacağınız destek eylemlerinizi kalıcı hale getirecektir. Biraz zamana ihtiyacınız var. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Aslan ve yükselen aslanlar; Sevgili aslanlar, görünür olduğunuz alanlarda ani değişimler olabilir. Kaynaklarınızda yaşanan gecikmeler sizi bir hayli yordu biraz daha sabrederseniz kalıcı çözümlere ulaşabileceksiniz. Aşka yelken açmaya hazır olun, ancak fazla özgürlükçü davranırsanız ilişkileriniz de zorlanabilirsiniz. Ev içinde ani ufak tefek tadilatlara karar verebilirsiniz. Kendinizi fazla yormayın. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Başak ve yükselen başaklar; Sevgili başaklar, olayları büyüterek bu ara kendinizi ve etrafınızdakileri yoruyorsunuz. Her söylenen sözün altında bir şey aramayın. Sosyal ortamlarda kendinizi ön planda gösterebilirsiniz. İkili ilişkilerde uzayan sorunlar zaman içerisinde çözülecektir. Gecikme yaşadığınız ne varsa kalıcı çözümlere kavuşarak hayatınızdan çıkacaktır. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Terazi ve yükselen teraziler; Sevgili teraziler, en çok sizler yoruldunuz. Başlangıçlar, bitişler derken uzun bir maraton sonucunda istediklerinizi almanıza az bir zaman var. Günlük yaşantınız ya da birlikte çalıştığınız kişiler ile istediğiniz hıza bir türlü ulaşamıyorsunuz. Ayağınıza bir pranga bağlanmış gibi hissetmeniz çok normal. Az daha sabrederseniz kalıcı çözümlere ulaşacaksınız. Uçuş ya da vize ile ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Akrep ve yükselen akrepler; Sevgili akrepler, Venüs artık sizin burcunuzdan çıkıyor, ancak Merkür akrep burcunda seyrine başladı. Bu süreç içerisinde kuşkularınızda artışlar olabilir. Herkesten bilgi alıp, derin araştırmalar içerisinde olmaya eğilimli olacaksınız. Bekarların aşk hayatında, evli ve çocuklu olanların ise çocukları ile ilgili sorumluluklar gündemde olabilir. ikili ilişkilerde ben ve sen çekişmelerini yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde biraz daralma söz konusu. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Yay ve yükselen yaylar; Sevgili yaylar, Venüs sizin burcunuza geçmek üzere kendinizi biraz daha bağımsız ve mutlu hissedebilirsiniz. Yabancı kültürler, seyahatler, döviz alım satım işleri gündeminizde olabilir.  Ameliyat olmayı gerektiren bir rahatsızlığınız varsa bunu geciktirmeden halledin. Mars sizin ameliyatlar evinizde geri hareketine başlayacak. Bu ay yeni planlar yapmanız için uygun görünmüyor. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Oğlak ve yükselen oğlaklar; Sevgili oğlaklar, çocuklarınız ya da aşk ilişkileriniz ile ilgili ani olaylar, günlük rutinlerinizde bir ileri iki geri gidip gelen haller, ortaklık ya da eşiniz ile ilişkiler derken siz de oldukça yoğun günler geçirdiniz. Kendi işini yapan oğlak burçları biraz daha fazla yoruldular, karşılarındaki kişiler kendilerini fazlaca kayırarak hareket edecekler. Kendinizi yalnız hissedeceğiniz bir ay geçiriyorsunuz. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Kova ve yükselen kovalar; Sevgili kovalar, günlük rutinlerinizde zorlu süreçler yaşıyorsunuz. Adeta tüm enerjiniz burada yoğunlaştı. Bir taraftan aşk hayatınız ya da çoklarınız ile olan ilişkilerinizde ummadığınız gerilemeleri yaşarken diğer yanda, kazançlarınızın azalması gündeme gelebilir. Eşinizin kardeşlerinden beklediğiniz desteğin gelmemesi ile hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Neyse ki kısa zamanda köklü çözümleri kendiniz üreteceksiniz. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.

Balık ve yükselen balıklar; Sevgili balıklar, Satürn baskısı ile kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Sanki bir şeyler yapmak istiyorsunuz ama bilmediğiniz bir kuvvet sizi geri çekiyor gibi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise kendinizi sürekli bir mücadele içinde gibi hissedip, kadere küsmeyi düşünmeyin. yönetici gezegeniniz Jüpiter’in ikizler burcundaki geri hareketi sizi biraz zorlasa da her şey sizi daha iyiye götürmek için buna emin olabilirsiniz. Mutlu bir ay geçirmenizi diliyorum.