ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Sekreteri Bilal Uluyol 15 Ağustos'ta emekli oluyor.  Emeklilik için gün sayan Uluyol şu anda izinde. Peki Uluyol'dan sonra Fakülte Sekreteri kim olacak?

Eğitim Bir-Sen 2 No'lu Şube Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Aydın bu yıl 4 yıllık Açık Öğretim Fakültesini tamamlar tamamlamaz ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Sekreterliğine talip olmuş. Eski Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Yılmaz da bu göreve talip olmuş. Bu ikili bu görevi kapabilmek için şimdiden birbirleri aleyhine çalışmalar yapıyormuş. Birbirlerini kötülüyormuş.

Eğitim Bir Sen'in 1 ve 2 no'lu yönetimleri Cihat Aydın'ın Fakülte Sekreteri yapılmasını istiyor.  ESTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Galip Özsarı'nın abisi Fetullah Özsarı bu koltuğa talip olanlar arasında yer alıyor. Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Fetullah Özsarı'nın şansının bu ikiliden daha fazla olduğu kulislerde yüksek sesle seslendiriliyor. ESOGÜ'nün İlahiyat Fakültesi Sekreteri kim olacak?  Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanları Prof. Dr. Arzu Çicek ile İbrahim Akar'ın desteklediği Cihat Aydın mı olacak? Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Fetullah Özsarı mı yarışın galibi olacak? Ramazan Yılmaz aradan sıyrılabilecek mi? Bu soruların yanıtları 15 Ağustos'ta belli olacak...