9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de onlarca kez bıçaklanarak öldürülen Fatih Bayar ile arkadaşının yaralandığı kavga anı, bir vatandaş tarafından anbean görüntülendi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde eşi ve oğlu tarafından evlerinde ölü bulunan 72 yaşındaki Safinaz A.'nın darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

9 ay önce GÜNDEM

Gazete tadında hazırladığımız İş, Yaşam ve Politika Dergisi Haberes’in 45’nci (Ocak 2024) sayısı ile karşınızda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Yine dopdolu ve yine çok kaliteli dergimizi sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Sisterslab iş birliği ile 3’üncü ve 4’üncü sınıf lisans öğrencileri için Kariyer Planlama Atölyesi düzenlenecek.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Eğitim Sen Şube Hukuk Sekreteri Tuncer Çor, Resim İş Öğretmenliği bölümünün bazı gerekçeler gösterilerek kapatılmak istenmesine tepki göstererek; “Kayyum dekan tarihe kara leke olarak geçeceksin! “ dedi.

9 ay önce SİYASET

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehirlilerin sıklıkla tercih ettiği bölgelerinden biri olan Taşbaşı'nda bulunan esnafları ziyaret ederek, alışveriş yapan hemşehrileriyle bir araya geldi.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kendisiyle tanışmak isteyen 17 yaşındaki Arda Musa Uç ile bir araya geldi. Başkan Ataç, ilk kez oy kullanacak gençlere de seslenerek “Tek bir şeye taraf olsunlar, Atatürk gençliği olsunlar, Atatürk’ün yolundan ayrılmasınlar” dedi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Kendisi de bir mübadil torunu olan Yasemin Özek; "İki din bir dile sığmadı her iki yakada da… Ve biz göçmen kuşlar, iki yakanın birinde ama hep sevdiklerimizin hep karşı kıyısında kaldık” dedi.

9 ay önce SPOR

TFF Kadınlar 3. Ligi 13. Grupta yer alan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Yalovaspor’u 5-0 mağlup ederek lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası konserlerine hız kesmeden devam ediyor.