8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir kamyonetin tankere arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki Narin Sak, hayatını kaybetti.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Barok gecesiyle müzikseverlerle buluştu. Çeşitli Barok dönem bestecilerin eserlerini icra eden Senfoni Orkestrası’na ilgi büyüktü.

8 ay önce EĞİTİM

ETO üyesi özel eğitim kurumları Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin ev sahipliğinde ve Eskişehir 3. Kitap Fuarı’yla eş zamanlı olarak düzenlenecek olan Eskişehir Özel Eğitim Kurumları Tanıtım Günleri’nde stant açarak hem hedef kitlesiyle buluşacak hem de kurumlarını tanıtacak.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl depremin ardından bölgedeki vatandaşlara hizmet veren ekipleri, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde düzenlenen anma etkinliklerine katıldı.

8 ay önce SİYASET

Yukarı Söğütönü Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Ahmet Ataç'ın katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Etkinlik, yoğun katılımlı bir konvoyun ardından davullu zurnalı bir karşılama ile başladı.

8 ay önce GÜNDEM

6 Şubat 2023’de meydana gelen deprem felâketlerinin yıl dönümünde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatıyla Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan 3 depremzede personele idari izin verildi.

8 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’de son yıllarda yıldızı parlayan Şehit Onur İlkhan İlkokulu’nda bir üst düzey bürokratın eşi olan kadın öğretmenin yol açtığı huzursuzluk nedeniyle beş öğretmene kınama ve uyarma cezaları verilerek, görev yerleri değiştirilmişti. Veliler bugün okul önünde eylem yaparak, haksız şekilde gönderilen 5 öğretmene sahip çıktı.

8 ay önce ÖZEL HABER

Ülkemizin önde gelen kanun sanatçılarından Bestekar Göksel Baktagir, Haberes Dergisi’nin 45’inci sayısına konuk oldu.

8 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde ağılda başlayarak yanındaki eve sıçrayan yangında 63 küçükbaş hayvanı telef olan vatandaşı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

8 ay önce EĞİTİM

TÜGİAD’lılar hızlı ve planlı toplantıların verimliliğine dikkat çeken “Speed Networking” organizasyonunda buluştu.