3 ay önce SPOR

Eskişehir'de yaşayan 14 yaşındaki Elif Zeren Eşsiz, Uluslararası Eskrim Festivali'nde 3'üncülüğü elde ederken, kısa bir süre sonra ise girdiği Liselere Geçiş Sınavı'ndan (LGS) 100 sorudan sadece 1 yanlış yaparak 493 puan aldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de motosikletliye çarpmamak için manevra yapıp takla atan otomobilin sürücüsü, takılı olan emniyet kemeri sayesinde kazayı burnu dahi kanamadan atlattı.

3 ay önce SİYASET

CHP’li Utku Çakırözer haziran ayı Basın Özgürlüğü Raporu’nu açıkladı: "Cezaevindeki uyuşturucu baronu dahi kitap toplatıyor! RTÜK Başkanından sansüre kılıf: ‘Yapıcı ikaz!’ Zamlara tepkiyi bile sansürlediler!"

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, emekliye ayrılan ESOGÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Necmettin Başkut'a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

3 ay önce ÖZEL HABER

Türk Müziğinin son yıllardaki yükselen ismi Derya Özer Bildir, Haberes Dergisi Yazarı Cem Aksu ile müzik dolu keyifli sohbet etti.

3 ay önce ÖZEL HABER

Yıllardır dillerden düşmeyen Güz Gülleri şarkısının güfte ve bestesini yapan TRT Sanatçısı Selim Öztaş, Haberes Dergisi’nin 50'nci sayısına konuk oldu.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 8'incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin başlangıcında Göle Maya Çalma etkinliği yapıldı.

3 ay önce SİYASET

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer; “Turan İlkokulu ve yenilenmesi süren Malhatun İlkokulu bölgedeki çocuklarımızın eğitimine açılıp beklenen rahatlamanın sağlanması talebiyle, Buradan bir kez daha konuyla ilgili Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüze çağrımızı yineliyoruz” dedi

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de motosiklet azasında hayatını kaybeden Melih Can Polat bugün gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ETİ Caddesi kum sahada kurulan ekranda 10 bine yakın Eskişehirli milli maç heyecanını Tepebaşı’nda yaşadı. A Milli Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya’yı 2-1 mağlup edip çeyrek finale yükselerek büyük bir gurur yaşattı.