3 ay önce ASAYİŞ

Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım Çalıştayı Vali Hüseyin Aksoy ve İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Aktaş'ın katılımıyla Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübünde Tekvando branşında Türkiye 5’incisi, il ve ilçe müsabakalarında çeşitli dallarda 1. 2. ve 3’üncü olan sporcular, Tepebaşı Belediyesi Meclisine konuk oldu.

3 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası” yarışları Sarısungur Göleti’nde ilk gün yarışları ile başladı.

3 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, TBMM Genel Kurulu'nda ulaştırma alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi üzerine konuştu. Süllü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) personelinin dikkate alınmayan özlük hakları taleplerini ve EUROCONTROL üzerinden ülkemize gelmesi gereken 1 milyar Euro kaybını gündeme getirdi.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Sivrihisar Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Festivalin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Başkan Ünlüce ilçede incelemelerde bulundu.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir’de bir döner işletmesi yeni şube açılışına özel ücretsiz 250 kilogram tavuk döner ikram edeceğini duyurunca kuyruk oluştu.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 35 yaşındaki Sezer Keklikci'nin ölümüyle ilgili üvey kardeşi ile üvey babasının yargılandığı dava, Adli Tıp Kurumu raporunun beklenmesine karar verilerek 23 Ekim'e ertelendi.

3 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir’de Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinin temayül yoklamaları teşkilât mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Temayül yoklamaları; İl Koordinatörü ve Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Genel Merkez Teşkilât Komisyon Üyesi Yasir Çelik, İl Başkanı Gürhan Albayrak, ilçe başkanları ve teşkilât mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, baba ocağı Sivrihisar’da düzenlenen Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali açılış törenine katıldı. Başkan Ataç, “Çocukluğumuzdan bu yana Nasreddin Hoca ile büyüdük. Sadece biz değil dünya edebiyatında da Nasreddin Hoca’nın yeri çok farklıdır” dedi.

3 ay önce ÖZEL HABER

Atatürk Bulvarı’ndaki Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası 2001 yılında yapıldı. Bu binanın ilginç bir yapılış öyküsü var.