2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günleri’nde 16 Eskişehirli firma, iş arayanlar ile bir araya geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantısı’na katıldı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından 60 yaş ve üzeri bireyler için spor, eğlence ve hareket atölyelerini kapsayan Sağlıklı Yaş Alma Okuluna kayıtlar 22 Temmuz’da başlıyor.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından “Can dostumuza yuva olur musunuz?” sloganıyla gerçekleştirilen ‘Satın Alma Sahiplen’ Şenliğinde sahiplendirilen can dostlar sıcak yuvalarına teslim edildi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “Düzenlenen etkinliğe katılarak can dostlarımızı sahiplenen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tepebaşı Belediyesi olarak ‘Kısırlaştır, aşılat yerinde yaşat’ anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki süs havuzlarında bakım çalışması gerçekleştiriyor. Eskişehir’in simgesi haline gelen ve kentin dört bir yanını süsleyen havuzlarda çalışma yapan ekipler, görsel ve teknik çalışmalarını sürdürüyor.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy'un öncülüğünde başlatılan Kadın Sağlığı Eğitim Projesi kapsamında 196 bin 146 kadına ulaşıldı.

2 ay önce EKONOMİ

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Kaymakam Ulu’ya OSB’de devam eden yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Küpeli “OSB alanımızın yüzde 90’dan fazlası Odunpazarı ilçe sınırları içinde, sanayi kuruluşlarımızdaki 49 bin çalışanla, ihracatımız ve üretim gücümüzle çok büyük bir ekonomik hacim yaratıyoruz. Bundan hem Odunpazarı ilçemiz hem Eskişehir’imiz büyük bir kazanç sağlıyor” dedi.

2 ay önce SİYASET

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda görüşülen ve sokak hayvanlarının öldürülmesini öngördüğü için kamuoyunda büyük tepki toplayan Hayvanları Koruma Kanunu görüşmeleri başladı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine indirimli alışveriş ve hizmet alımı sağlayan ETO AVANTAJ;  sağlık, restoran, kafe, kurye, araç kiralama, eğitim, özel kurs, kırtasiye, fotoğraf çekimi, akaryakıt ve daha birçok sektördeki alışveriş ve hizmet alımında %60’a varan indirimli fiyatlar sunuyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunun kendi tabancasıyla vurularak ağır yaralanmasına sebep olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.