2 ay önce ÖZEL HABER

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Haberes Dergisi’nin 51’nci sayısının konuğu oldu.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından yürütülen Tedarikçi Günleri projesi kapsamında, ülkemizin en büyük ve en stratejik projelerine imza atan TUSAŞ / TAI Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile ikili iş görüşmeleri organizasyonu gerçekleştirildi.

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi, zihinsel engelli bireylerin sosyal yaşamlarındaki zorlukları, güven duygusu içerisinde aşabilmeleri için faaliyetlerine devam ediyor. Ücretsiz olarak hizmet veren merkezden yararlanan bireyler ve aileleri de Tepebaşı Belediyesi’ne memnuniyetini iletiyor.

2 ay önce SİYASET

Şırnak merkez Kasrik Belde Belediye Başkanı Sadun Şanlı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

2 ay önce SAĞLIK

SES Eskişehir Şube Eş Başkanı Umut Özge Yılmaz, sendikalarının 28’ncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Yaşasın SES yaşasın KESK yaşasın örgütlü mücadelemiz!” dedi.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Baksan Köprüsü’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB), sanayiciler ve çalışanlarının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla camii inşaatına hızla devam ediyor. 2 bin 200 metrekarelik bir alana inşa edilen camii, modern mimarisiyle dikkat çekerken, bin kişilik kapasitesiyle bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce otomobile, ardından bir cenaze aracına çarparak lastikçiye girdi. Çarpmanın etkisiyle lastikçide çalışan bir kadın hafif şekilde yaralandı.

2 ay önce YAŞAM

Esnaf lokantalarımızı, yaşadığımız şehrin yemek kültürünün temsilcileri olmasının yanında toplumsal kaynaşmanın önemli bir sosyal mekânları olarak görüyorum. Geleneksel yemek kültürümüzün gelecek nesillere aktarılmasında esnaf lokantalarının önemli bir görev üstlendiği de bir başka gerçek.

2 ay önce YAŞAM

İnsan haksızlıkların karşısında sırf menfaati için sessiz kalmayan, kalmaması gereken bir varlıktır. Ama bizi biz yapan en önemli özelliğimiz merhamet duygusudur. Zaten bir insanın merhameti yoksa o insana insan denilebilir mi ki?