2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir polis ekipleri, özellikle Porsuk Çayı ve kanallarda boğulma vakalarına karşı bilgilendirme çalışmaları yaptı.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelen Sanayi Odası Başkanları, sanayicilerin sorunlarını, üyelerin taleplerini, bölgedeki ve dünyadaki gelişmeleri istişare etti.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’nün, Baksan Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi.

2 ay önce MAGAZİN

En büyük hobisi balık tutmak olan Eskişehirli Serdar Gülpunar'a, Alman arkadaşı tarafından el yapımı ahşaptan balık figürü hediye edildi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri tamamlandı. 7’den 70’e her yaştan Eskişehirlilerin 10 farklı merkezde 52 branşta ücretsiz eğitim gördüğü kurslara katılan 2 bine yakın kursiyere sertifikaları verildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 1,42 promil alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü, virajı alamayarak otobüs durağına daldı.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’de ilk defa açılacak Pickleball kursu için kayıt süreci başlıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince son 1 haftada gerçekleştirilen 29 farklı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 36 kişiden 5’i tutuklanırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince son 1 haftada gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 21 bin 938 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 6 bin 58 adet trafik cezası yazıldı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir'de düzenlenen turnuvada kemer maçına çıkarak Eskişehirli Milli Kickboksçu Doğan Kılıç ile mücadele eden Tunuslu Wadi Dridi'nin, müsabaka esnasında kaval kemiği kırıldı.