2 ay önce EĞİTİM

ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Sekreteri Bilal Uluyol 15 Ağustos'ta emekli oluyor. Emeklilik için gün sayan Uluyol şu anda izinde. Peki Uluyol'dan sonra Fakülte Sekreteri kim olacak?

2 ay önce ÖZEL HABER

1980'li yıllarda 'Erkek Milleti' ve 'Yemin mi Ettin' şarkılarıyla büyük bir ün kazanan sevilen sanatçı Ayşe Mine, Haberes Dergisi’nin 51'nci sayısına konuk oldu.

2 ay önce EĞİTİM

İnönü Belediyesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Şehit Ali İhsan Aydın ve Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulları yenileniyor.

2 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Aşağı Söğütönü Mahallesi 100. Yıl Bulvarı servis yolunda bordür taş döşemesi gerçekleştiriliyor.

2 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi ve ILO ortaklığında düzenlenen ‘Geri Dönüşüm İşçileri İş Sağlığı Güvenliği’ çalıştayının devamı niteliğinde gerçekleşen ‘Sıfır Atık Hedefinde Atık/Sokak Toplayıcılarının Kooperatifleşmesi ve Belediyelerin İş Birliği Alanları’ çalıştayında Türkiye’ye örnek olan GESİKOOP anlatıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, zabıta ekiplerinin, önceki gün Huzur Mahallesi’nde yabancı uyruklu kişilere ait lokantanın mühürlenmesi sırasında sözlü saldırıya uğramasının ardından gece saatlerinde de kimliği belirsiz kişiler tarafından Odunpazarı Belediyesi’ne ait park halindeki araçların lastikleri kesildiğini açıkladı.

2 ay önce SPOR

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve bazı yöneticiler Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna iadeyi ziyarette bulundu.

2 ay önce BÖLGE

Kütahya Valisi Musa Işık başkanlığında yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısında, Eskişehir-Antalya hızlı tren projesinin tamamlandığı, bu kapsamda planlanan hattın Kütahya - Alayunt istasyonu yakınından geçmesinin kentin turizm sektörüne büyük katkı sağlanmasının beklendiği ifade edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen şahsın evine jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında İsmet İnönü-2 Bulvarı’nda asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. Bölgede çalışmalar iki gece daha devam edecek.