2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 5 şüpheli yakalandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 5 katlı bir binanın çatı kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de köpeğine eziyet ettiği ve kendisini video kaydına alan kişileri tehdit ettiği görüntülerle gündeme gelen ve daha sonra tutuklanan şahıs, cezaevinden tahliye edilmesinin ardından yaşadığı apartmanın çatısına çıkarak köpeğini istedi. Şahıs, 2 saatlik uğraşlar sonucu ikna edilerek çatıdan indirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2 iş adamının silahlı saldırıya uğrayarak yaralanması olayıyla ilgili görülen duruşmada tutuklu 3 sanık hakkında tahliye kararı verilirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

2 ay önce ÖZEL HABER

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin görev dağılımında rezalet üstüne rezalet yaşandı. Müdür Sinan Aydın şube müdürleri Orhan Kemal Karakuş ve Mustafa Okur’u kollamak için kendisine görev yazdı. Resmi olarak göreve başlamayan şube müdürüne kritik birimler verildi. Eğitim Bir Sen’in kurumdaki gözü kulağı olan Muammer Demirkan, Atamanın başına getirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta helikopteri yönlendirirken kanat çarpması sonucu şehit olan Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu'nun eşi ve kardeşi Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a ziyarette bulundu.

2 ay önce EKONOMİ

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Görüşmede, İnönü’nün ekonomik gelişimini destekleyecek projeler ve iş birlikleri konuşuldu.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bu yıl ikincisi düzenlenecek tenis turnuvası için kayıtlar başlıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hazırlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi için ön kayıtlar devam ediyor. Başkan Ataç, “Üniversite eğitimi için Cumhuriyet kenti Eskişehir’imizi tercih eden gençlerimiz, yeni evinize hoş geldiniz. Kız öğrencilerimize aile sıcaklığını hissettirebilmek için hayata geçirdiğimiz öğrenci misafirhanemizle sizlerin yanınızdayız” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bilinmeyen bir nedenle çıkan ot yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.