2 ay önce ÖZEL HABER

Vadişehir Mahallesi’nde bulunan Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu’nun velileri beni aradılar. Kadrosu başka bir eğitim kurumunda olan bir bürokratın eşi öğretmenin evine yakın olduğu için 3 yıldır geçici görevlendirme ile Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu’nda görevlendirildiğini söylediler.

2 ay önce GÜNDEM

Geçmiş zamanlardan bugüne medyanın toplumları etkileme ve yönlendirme gücü yadsınamaz bir gerçek. Önceleri yalnızca televizyon, gazete ve radyolardan ülkemiz ya da dünyada ki gelişmelerden haberdar olurken şimdilerde buna internette dâhil oldu.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 36 Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Gürz-8” operasyonlarında örgüt içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen 222 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı esnada otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de park halindeki hafif ticari aracı benzin dökerek kundaklayan şahıslar güvenlik kamerasına yakalandı.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Bilge, sıcak havalarda sağlık açısından dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili bir açıklama yaptı.

2 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, vatandaşların bahçe ve budama atıklarından kül ve cüruf atıklarına, mobilya ve ev eşyası atıklarından tadilat atıklarına kadar her türlü atığı evlerinden teslim alıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Trafik kazasında hayatını kaybeden Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencisi Alkım Oberon Karakuş için Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan taziye mesajı yayımladı.

2 ay önce ÖZEL HABER

14 Ağustos’ta kaleme aldığım “Eskişehir Milli Eğitim’de Görev Dağılımı Rezaleti” başlıklı yazım sadece Eskişehir’de değil, tüm Türkiye’de gündem oldu. Yazım, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye’deki tüm eğitim çalışanlarının yakında takip www.mebpersonel.org’da da yayınlandı.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’de ve çevre illerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 18 Ağustos Pazar gününden itibaren artmaya başlayacağı tahmin ediliyor.