1 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Yılmaz ve CHP Sarıcakaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Kesgin ile bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dede Korkut Parkında festival gerçekleştirdi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’in önde gelen markalarından Anaçağ Anaokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklarını tamamladı. 11 şubesinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen eğitim semineri, Eskişehir Merlot Otel’de düzenlendi. Seminere, anaokulunun tüm eğitim kadrosu katılarak yeni döneme dair strateji ve hedefler üzerine yoğunlaştı.

1 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi örnek projeleri arasında yer alan Gökkuşağı Kafe, özel bireylerin toplumla bütünleşirken iş gücüne de katıldıkları yerler olmaya devam ediyor. 15 özel bireyin istihdam edilmesini sağlayan Gökkuşağı Kafe, kent halkı tarafından da çok seviliyor.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 6 farklı mahallede 6 farklı sanatçıyla coşku ile kutlayacak.

1 ay önce SİYASET

Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Oğuz Beki, Zafer Partisi'nin 3'ncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir-Ankara Karayolu'nda yön tabelasına çarpan minibüste ağır yaralanan sürücü ve yolcu, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz’a iade-i ziyarette bulundu.

1 ay önce SPOR

Eskişehir'de 'Spor Benim Hayalim: Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası' çerçevesinde gerçekleştirilen futbol turnuvasının töreninde şampiyon olan takıma madalyaları Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy tarafından takdim edildi.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde yerel ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.