1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'in sanayi ve üniversiteler açısından sahip olduğu potansiyelin yanı sıra, uygun yaşam koşulları sunan bir kent olarak daha da geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

1 ay önce EKONOMİ

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, uluslararası arenada iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie International Business Awards’ta (Stevie Uluslararası İş Ödülleri) ‘Müşteri Memnuniyetinde Başarı’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’in Çifteler ilçesinin kırsal mahallesinde öğle saatlerinden sonra dolu yağışı etkili oldu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de sansarların dolaştığı mahallenin sakinleri, kurdukları kapanlarla sansarları yakalamaya devam ediyor. Emek Mahallesi'nde görülen sansarlar vatandaşları tedirgin ediyor.

1 ay önce SAĞLIK

Annemin de Yüzü Gülüyor Projesi kapsamında LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocukların anneleri  ve yetişkin kanser hastaları el emeği ürünlerini sergiye dönüştürdü. Takıdan el yapımı yastıklara kadar birçok ürün Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüje çıkarak beton aydınlatma direğine çarptı. Araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir kişinin silahla yaralanmasıyla ilgili yakalanan 2 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 ay önce GÜNDEM

26 Ağustos 1922, Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında Türk ordusunun Büyük Taarruzu başlattığı tarihtir. Bu taarruz, Kurtuluş Savaşı'nın en önemli dönüm noktalarından biri olarak kabul edilir. Büyük Taarruz, 26 Ağustos sabahı Afyonkarahisar'da başlayan ve 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan bir harekâttır.

1 ay önce BÖLGE

Kütahya'dan Ankara'ya bir iş için gittikleri esnada geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden genç çift, toprağa verildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil su kanalına düşerken, kazada 2 kişi yaralandı.