1 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümüne özel düzenlenen “Ulusal Veteranlar ve Minikler Spor Şenliği”  büyük bir coşkuyla başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince kontrol amacıyla durdurulan bir araçta 885 adet sentetik hap ele geçirilirken, 1 kişi tutuklandı.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak; “Bugün burada, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından birini kutlamak için bir aradayız. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin azim ve kararlılığının en büyük kanıtıdır.  Bu zafer, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlük aşkının bir sembolüdür” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü görkemli bir şekilde kutlanırken, töreni takip eden vatandaşlar Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Odunpazarı İlçesi Porsuk Bulvarı üzerinde başlayan olayda, Muhammed T. ile arkadaşları arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Daha sonra araçla Dede Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Mezarlığı’na giden grup arasındaki tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor altyapısından Sivasspor’a transfer olan futbolcu Ahmet Emin Akpınar, bu sezonda Anadolu Üniversitesi Spor kulübü ile kiralık olarak anlaşma imzaladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı kutlama programı çerçevesinde, Valilik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te seyir halinde aracın direksiyon başında fenalaşan sürücü orta refüje çıktı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı kutlama programı çerçevesinde, gerçekleştirilen gösterilerin ardından resmi geçit töreni yapıldı.

1 ay önce ÖZEL HABER

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ın şok istifası ülke gündemine bomba gibi düştü. Erdal ile son röportajı yapan Haberes Medya Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner, bu istifanın perde arkasını kaleme aldı. YÖK Başkanı Erol Özvar'ın bugün Fuat Erdal'ı YÖK'e davet ederek, ondan istifa etmesini istedi. Erdal da son aylarda sürtüşme yaşadığı Özvar'ın isteğini yerine getirerek, istifasını verdi.