1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki spor tesislerinde düzenlenen yaz dönemi kurslarına katılan kursiyerler, hazırladıkları özel gösteriyle hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı hem de yaz okullarının kapanışını gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşan Başkan Ataç, “Çocuklara ve gençliğe büyük önem veren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi tarafından 2 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 14.00'te "2 Eylül Eskişehir'in Kurtuluşu" konulu söyleşi programı düzenlenecek. Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi Danışma Kurulu Başkanı, Haberes'in Eğitimci Yazarı Tarık Sayer, programa konuşmacı olarak katılacak

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı ikinci günü geride bıraktı.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci tarafından ilk kez 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda konser düzenlendi.

1 ay önce ÖZEL HABER

Oscar Wilde; “Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi de terk ettiği yeri” der. Sayın Prof. Dr. Fuat Erdal insancıl, bilge kişiliği ve hizmetleriyle Eskişehir’de ve Anadolu Üniversitesi’nde güzel izler bıraktı. Haksız şekilde görevden alınan Erdal’ı ileriki süreçte çok daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum…

1 ay önce YAŞAM

Çevremizdeki pek çok insan, sürekli bir telaş ve koşuşturma içinde... Hayatın her anı, her detayı bir aciliyet taşıyor gibi görünüyor. Ancak, gerçek anlamda sakin ve huzurlu olan bireylerin sayısı oldukça az.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

“Arkadaşlar, İşte beni görüyorsunuz. Binbaşı idim. Anam, babam, kardaşlarım var. Hepsini bıraktım. Ben bu iş için çalışacağım. Siz de benimle beraber ölünceye kadar canınızla, malınızla çalışacağınıza söz veriyor musunuz?” (s.76)

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’de meteoroloji tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre yerel gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı öngörülüyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir evin bahçesinde çıkan ve 2 bin balya saman ile 1 traktörün küle döndüğü yangın, itfaiye ekiplerinin 5 saatlik müdahalesi sonucunda söndürüldü.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eti Sualtı Dünyası dalgıçları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde muhteşem bir gösteriye imza attılar.