1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinin kurtuluş etkinliklerinde görevli polis memurlarının taşıyan midibüs, sağanak yağışın etkisiyle kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada 14 polis memuru ve 1 şoför yaralandı.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, ülke ve şehir gündemini epey bir süre meşgul eden sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik projeleri olduğunu söyledi ve bu konuda açıklamada bulundu.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'in teknolojik ve bilimsel ekosisteminin gelişiminde büyük rol oynayan Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı A.Ş. (ATAP A.Ş.), Eskişehir Teknik Üniversitesi ek alanındaki teknopark binasını tamamlamak ve merkez kampüste hayata geçirilmesi planlanan 'Teknoköy' projesi için çalışmalarına hız verdi.

1 ay önce ÖZEL HABER

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal görevinden istifa etmeden bir hafta önce Haberes Dergisi’nin 52’nci (Ağustos 2024) sayısına konuk olmuştu. Bu son röportaj Derginin ana kapağı oldu.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi’nin Tarih Vakfı iş birliğinde hayata geçirdiği “Milli Mücadele’de Eskişehir ve 100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu” projesi kapsamında hazırlanan kitap serisi ve sergisi kent halkından yoğun ilgi görüyor.

1 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 2 Eylül 1922 Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle ilçede düzenlenen törenlere katıldı. Törenlerinde ardından Başkan Ayşe Ünlüce, Seyitgazi Belediyesi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ortaklı BEBKA destekli, bölgedeki turizm faaliyetlerini genişletmek ve tarım turizmini canlandırmak için hayata geçirilen “Taşlık Çiftlik Köy” projesinde incelemelerde bulundu.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Başkan Ayşe Ünlüce, Bademlik Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin hizmete açılacağını müjdeleyerek, “Şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen Tekeciler 5. Çocuk Sanat Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Geleceğimizde bu çocuklarımızı çok güzel yerlerde göreceğimize eminim, yolunuz açık olsun” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda tespit edilen uygunsuz durumlar için toplam 261 bin 778 TL idari para cezası uygulanırken, elde edilen veriler değerlendirilmesi için Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'na gönderildi.