1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi için güz dönemi kayıtları başlıyor. Merkezde, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimini destekleyen programlar yer alıyor.

1 ay önce ÇEVRE

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir’in verimli tarım arazisi Alpu Ovası’nda termik santral için yeniden harekete geçilmesine sert tepki gösterdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar çerçevesinde 2022 ile 2024 yılları arasında 645 cep telefonu kara listeye alındı.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir’in iş ve kültür sanat yaşamına yeni bir soluk getiren Vehbi Koç Kongre Merkezi, yaz döneminde verilen aranın ardından, 18 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan Dance Symphony 80s-90s konseriyle yeni döneme başlayacak.

1 ay önce GÜNDEM

"Güvercinler gibi bağrışıyoruz adalet için, ama kimse duymuyor bizi..." Fúruğ Ferruhzad

1 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda damga vurarak altın madalyalarla döndü.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Tepebaşı İlçesi'nin TCDD sorumluluğundaki merkezi bir bölgede bank, kimliği bilinmeyen şahıs veya şahıslar tarafından sökülerek kullanılamaz duruma getirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de alkollü bir şahıs tarafından çöp yığınında çıkarılan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki dükkanlara sıçramadan söndürüldü.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de yeni açılan 32 sınıflı Hacı Hatice Ongurlar Ortaokulu, öğrenci alımına başladı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi, gençlere yönelik hayata geçirdiği projeler ile üniversiteli gençleri her alanda desteklemeye devam ediyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Öğrenci kenti olarak da bilinen Eskişehir'imizde, tüm olanaklarımız ile gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.