1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince, uyuşturucuyla ilgili son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 51 şüpheliye işlem yapıldı.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), 2 Eylül Kampüsünde yürüttüğü enerji verimliliği önlemleri sayesinde 2019-2023 döneminde yüzde 16 ve üzeri enerji tasarrufu sağladı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) başlattığı “Oyun Evleri” projesi örnek olmaya devam ediyor. 3-6 yaş çocukların güvenli ve uzman personel eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiği Oyun Evleri, hem çocukların hem de ailelerin büyük beğenisini kazandı.

1 ay önce SPOR

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın beşinci ayağı olan Odunpazarı ESOK Rally 2024, büyük bir coşku ve heyecanla tamamlandı. Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen organizasyonda sporcular, zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele etti.

1 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Emekliler Derneği ile DİSK Emekli-Sen Eskişehir şubelerini ziyaret ederek, emeklilerin taleplerini dinledi.

1 ay önce EKONOMİ

ASKON Eskişehir Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu ve lansmanı, çok sayıda misafirin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi ve 2. Dönem Yönetim Kurulu’nu tanıttı.

1 ay önce MAGAZİN

Darcanlar Geleneksel Aile Pikniğinin 13’üncüsü Eskişehir Orman Fidanlığı Mesire Alanında yapıldı. Etkinliğe katılım yoğundu.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri Yetişkin Kursları için kayıtlar başlıyor. 21 farklı branşta düzenlenen kurslar hem kırsalda hem de merkezde olmak üzere 35 noktada Eskişehirliler ile buluşacak.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında şehrin farklı noktalarından başlayarak Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Coşkun Güvenç ve Eskişehir Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Akın Yüksel ile bir araya geldi.