3 hafta önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Odunpazarı Belediyesi’nin Orhangazi Mahallesi’nde resmi araçlar ile boş araziye atık dökmesi ve çevreyi kirletmesi konusunda eleştirilerde bulundu.

3 hafta önce GÜNDEM

Hababam Sınıfı filminde bir sahne vardı. Birçoğunuz mutlaka hatırlayacaktır. Felsefe Öğretmeni Akil Hoca'ya sürekli müfettiş şakası yapan Hababam Sınıfı öğrencileri, derse bir gün gerçek müfettiş geldiğinde yine sınıfın şaka yaptığını sanan Akil Hoca'nın müfettişe sert davranması nedeniyle görevden uzaklaştırılmasına sebep olmuştu.

3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi 12. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, 13. Uluslararası Sanat Çalıştayı ve Pişmiş Toprak Sempozyumu Sergisi’ni içinde barındıran “Sanat Tepebaşı’nda” etkinliği devam ediyor. Etkinlik kapsamında hazırlanan Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Uluslararası Sanat Çalıştayı Retrospektif Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi’nde kalan deneyimli vatandaşların ellerinden çıkan eserler, karma resim sergisi ile beğeniye sunuldu.

3 hafta önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde güz dönemi eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 16 farklı branştaki eğitimler için kayıtlar, online olarak 6 Ekim Pazar günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

3 hafta önce EĞİTİM

Avrupa Havacılığının daha emniyetli yönetimi için dijital iletişim sistemlerini geliştirmeye yönelik önemli bir proje olan ATMACA projesi, 23-24 Eylül 2024 tarihlerinde Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde (ESTÜ) gerçekleştirilen açılış toplantısı ile başladı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Bursa Narkotik polisi tarafından Bursa, İstanbul, Yalova, Eskişehir ve Mersin'de eş zamanlı olarak yapılan uyuşturucu operasyonlarında uyuşturucu ticareti yapıp bu yolla gelir elde ettikleri belirlenen 67 şüpheliden 53'ü tutuklandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir merkezli olarak 18 ilde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda sosyal medya üzerinden verdikleri yanıltıcı reklamlarla 112 kişiyi dolandırarak kurdukları 23 paravan şirket üzerinden 2023-2024 yıllarında 2,5 milyar TL işlem hacmine ulaştığı belirlenen 40 şüpheliden 28'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 hafta önce YAŞAM

Doğal taşlar, binlerce yıldır insanlığın yaşam alanlarını güzelleştiren, zamana meydan okuyan eşsiz varlıklardır. Tarihin derinliklerinden günümüze uzanan bu yolculukta mermer ve traverten, asaletleriyle öne çıkan iki değerli taş olarak dikkat çeker. Evlerimizi, iş yerlerimizi ve hatta şehirlerimizi süsleyen bu doğal güzellikler, estetik anlayışımızı bambaşka bir boyuta taşır.

3 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi 12. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, 13. Uluslararası Sanat Çalıştayı ve Pişmiş Toprak Sempozyumu Sergisi’ni içinde barındıran “Sanat Tepebaşı’nda” etkinliğinin ilk günü dolu dolu geçti.