2 ay önce EKONOMİ

Beylikova İlçesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 2024 yılı Silaj Paketleme sezonunu büyük bir heyecanla başlattı. Kooperatifin başkanlığını yürüten Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, çalışmaları bizzat başlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, 2024 yılı temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre faaliyet illeri bazında ihracatta en fazla artışta Eskişehir'in 76 milyon dolarlık artışla beşinci il konumunda olduğu bilgisini paylaştı.

2 ay önce SİYASET

AK Parti Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde yönetim kurulu listeleri belli oldu.

2 ay önce SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, muhalefeti hedef alarak, “Bazıları gibi ortalık yangın yeriyken tatil yapmıyoruz. 1 hafta Roma'ya, 1 hafta da Paris'e gidip, 1 hafta da Almanya'da Dünya Avrupa Kupası maçlarında vakit geçirip günümüzü gün etmiyoruz. Biz siyasetin ciddi bir iş olduğunu, onlar gibi laçkalaşmış ve kokuşmuş ilişkiler içinde olmayacağını gayet iyi biliyoruz” dedi.

2 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından partinin 23'üncü yıl dönümü nedeniyle organize edilen Teşkilât Pikniği, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili olan Hamza Dağ ile Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla yapıldı.

2 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Eskişehir’de düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” büyük bir heyecana sahne oldu.

2 ay önce ÖZEL HABER

Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Fehmi Çetin, Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne Fakülte Sekreteri olarak atandı. Sayın Çetin, kendi yönetimindeki arkadaşına ‘havuç gösterip’ onun ismini tartıştırırken, saman altında suyunu iyi yürütmüş. Üyelerinin haklarını korumak için oturduğu koltuğun siyasi gücünü kullanarak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sekreterliğini kapmış.

2 ay önce YAŞAM

Sokak köpekleri… Şehrin sessiz sakinleri, kimisi bir tas suya, kimisi bir parça ekmeğe muhtaç. Ama maalesef, bazı belediyelerin ve siyasetçilerin gözünde bu masum canların değeri hiç yok!... Evet, tam da bunu yapıyorlar; bazı belediyeler sistematik olarak sokak köpeklerini zehirleyerek öldürüyor ve biz, bu katliama karşı sessiz kalıyoruz. Bu sessizlik, suça ortak olmanın ötesinde, insanlığımızdan ne denli uzaklaştığımızın acı bir göstergesi.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, deneyimli vatandaşlara sağlık ve huzur içinde sıcak bir yuva olmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da vatandaşların yaşamını huzurla sürdürdüğü merkez hakkında, “Büyüklerimizin burada yüzlerinin güldüğünü görmek, mutlu görmek, memnun olduklarını görmek bizleri de mutlu ediyor” dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında haşereyle mücadeleye kent merkezi ve 12 kırsal ilçede kesmeden devam ediyor.