1 ay önce GÜNDEM

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve ESMEK işbirliğiyle Eskişehir’in farklı mahallelerinde sahnelenmeye başlayan “Pinokyo” adlı kukla oyunu, çocukların yoğun ilgi ve beğenisi ile karşılaştı.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümüne özel geleneksel olarak düzenlenen 2. Geleneksel Kurtuluş Tenis Kupası için turnuva başladı.

2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi Kadın Üretici Ürün Satış Noktası projesine Kızılinler Mahallesinden katılan kadınlar, yetiştirdikleri “Bağrıbütün” kavununu Eskişehirlilerin beğenisine sunuyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da kent halkını bu lezzeti tatmaya davet ederken, “Kadın üreticilerimizin emeğinin değer bulması çok önemli, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada son günlerde gerçekleşen telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Yetkililer, “Tepebaşı Belediyesi’nin, hiçbir gerekçe ile vatandaşlarımızdan nakdi yardım talep etmesi söz konusu değildir” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Gastronomi Festivali Organizasyon Komitesi ve katılımcı 35 firma, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Av. Gülçin Yapıcı, Eskişehir Besleme Grubu Gönüllüleri ve 5199’u Yaşat Platformu temsilcileri ile bir araya geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Merkez Tüketici Adaleti Komisyonu Başkanı Av. Hayri Eryılmaz bilgilendirmede bulundu.

2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Tarım Platformu paydaşları ile bir araya geldi. Ziyarette Eskişehir Tarım Platformu’nun hazırladığı ‘Tarım Manifestosu’ hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çifteler ilçesinin Ortaköy ve Osmaniye Mahallelerinde yaşayan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce, “Hem Eskişehir’e hem Çifteler’e kadın eli değdiğinde şehrimizin ve ilçelerimizin daha da güzelleşeceğini göstermek için çalışıyoruz” dedi.