1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal; “Günümüzün özeti şu şekilde; bir simit 12 TL yanında gösterişli duran üçgenimsi markalı simidin yol arkadaşı Peynir Bey 12 TL olmuş evet yanlış duymadınız! Tam 12 TL üçgen peynir! çayı hiç hesaba katamıyoruz. 1 bardak çayın fiyatı bulunduğu mekana göre 10 TL den 50 TL ye kadar çıkmaktadır” dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi “Okul Öncesi Eğitimde İnteraktif - 1” seminerlerinin ilkini gerçekleştirdi. Düzenlenen seminere okul öncesi öğretmenleri katıldı.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ndeki yaz kursları kapsamında dans fit eğitimlerine katılan 50 vatandaş, kapanış etkinliğinde bir araya gelerek dans etti.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi tarafından düzenlenen yaz okulunda çocuklar yaban hayatını tanıyarak unutamayacakları bir deneyim yaşadılar.

1 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Alpagut-Atalan’da Madene Hayır Platformu ile bir araya geldi.

1 ay önce ÇEVRE

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklentisi belirtirken, hava sıcaklığında ise değişik olmayacağını öngörüyor.

1 ay önce SAĞLIK

Amerikan Kardiyoloji Derneği ve Amerikan Kardiyoloji Koleji Atriyal Fibrilasyon Kılavuzu Yazarı Prof. Dr. Bülent Görenek; "Atriyal Fibrilasyon inmeye neden olan ancak tedavi edilebilen bir hastalıktır” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Yunus D. isimli kişinin bacağından vurulmasıyla ilgili yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Mahallesinde yağmurun başlaması ile birlikte Eti Maden Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne bağlı Kömür kül sahasından kalkan dumanın Kırka yerleşim yerinin üzerini kapladı.